Veelgestelde vragen

1. Waarom is SportVacNoord gemaakt?
Ons doel is dat verenigingen en trainers elkaar met behulp van deze website makkelijker kunnen vinden. Het vinden van een geschikte trainer kost een vereniging vaak veel moeite. SportVacNoord wil de clubs en trainers met elkaar in contact brengen.

2. Waarom moet ik me aanmelden?
Om vacatures en profielen volledig in te kunnen zien moet u zich eerst registreren, wanneer u ingelogd bent kunt u bijvoorbeeld de contact gegevens in zien om een beschikbare trainer te benaderen of te reageren op een openstaande vacature.

3. Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, gebruik van de website is gratis voor zowel trainers als sportverenigingen.

4. Voor wie is de website bedoeld?
De website is bedoeld voor sportverenigingen en stichtingen binnen de sportsector die op zoek zijn naar een trainer of ander sport (technisch) kader zoals een kantinemedewerker, verzorger of coach. Trainers en ander genoemd kader kunnen hun profiel hierop achterlaten.

5. Wie krijgt onze vacature te zien?
Een geplaatste vacature is zichtbaar voor ieder die de website bezoekt, contact gegevens zijn alleen zichtbaar voor personen die zijn ingelogd. Ook gaat er iedere week een vacature alert naar alle trainers die zich voor deze digitale mail service hebben aangemeld. Daarin zullen de nieuwste vacatures te zien zijn.

6. Hoe krijg ik een zo groot mogelijk bereik met mijn vacature of profiel?
Als u een nieuwe vacature of uw profiel heeft geplaatst kun u via “Delen” dit direct via diverse sociale media delen. Gebruik daarbij de hashtag #sportvacnoord. Ook kunt u een link van de vacature plaatsen op de website van uw vereniging.